Tip: speciale wijn of champagne als relatiegeschenk

Het einde van het jaar komt met volle vaart op ons af en dus is menig ondernemer nu bezig met de jaarlijkse relatiegeschenken voor zijn klanten. Wat gaat het dit jaar worden? Het relatiegeschenk moet uniek zijn, passen bij je bedrijf, niet overdreven duur zijn en opvallen. Als ik je een tip mag geven, dan zou ik eens kijken naar de speciale wijnen en champagnes van Wijn & Spijs van Dijk.

Speciale relatiegeschenken

Afgelopen jaar heb je waarschijnlijk mooie projecten en opdrachten uitgevoerd. Tijd dus om aan het einde van het jaar je klanten te bedanken met een mooi relatiegeschenk. Iets wat iedere klant lekker vindt is een goed glas wijn of champagne. Rond de kerst en de jaarwisseling zijn er tenslotte voldoende momenten wanneer er geproost moet worden. Wat is er dan mooier als jouw relatiegeschenk op de tafel van de klant staat?

Wijn en champagne kun je vrijwel overal kopen, maar je hebt dan geen speciale fles en smaak. Marleen van Dijk van Wijn & Spijs van Dijk heeft sinds 2011 haar eigen wijnbedrijf in Zaltbommel. Naast het organiseren van proeverijen en workshops in haar eigen proeflokaal kun je ook speciale relatiegeschenken bestellen.

Wijn als speciaal relatiegeschenk

Je kunt een fles wijn een in houten doos opsturen naar je klant, maar 9 van de 10 keer wordt deze niet eens opengemaakt. Met de exclusieve wijngeschenken van Marleen krijgt de klant echt het gevoel dat hij of zij iets speciaals krijgt van je. Hierboven zijn enkele foto’s te vinden van deze speciale wijngeschenken.

Exclusieve champagne

Naar speciale wijnen kun je bij Wijn & Spijs Van Dijk ook terecht voor (zeer) exclusieve champagne. Heb je dus een aantal klanten die je iets speciaals wilt geven, dan is een fles champagne altijd een passend relatiegeschenk.

Social Media van Wijn & Spijs Van Dijk

Je kunt Wijn & Spijs Van Dijk volgen via Twitter en Facebook. Daarop worden regelmatig nieuwe proeverijen en wijnen aangekondigd. Volg ze via onderstaande links:
Facebook: Wijn & Spijs Van Dijk
LinkedIn: Marleen van Dijk