TTM Communicatie is verhuisd naar Zaltbommel!

Ik heb groot nieuws te melden zo aan het begin van het jaar! Sinds 1 januari heb ik een eigen kantoorpand in Zaltbommel! De afgelopen maanden ben ik druk bezig geweest met de zoektocht naar een eigen kantoor en die heb ik gevonden. Het is een prachtig kantoor wat slechts drie jaar oud is en voorzien is van alle faciliteiten. Naast een groot kantoor van 90 vierkante meter is er ook een workshopruimte voor 12 personen.
groei ttm

Groeien en veel nieuwe plannen

Ruim twee jaar geleden ben ik begonnen op mijn zolderkamer, maar in 2012 is mijn bedrijf behoorlijk gegroeid in opdrachten, dat het tijd was voor de volgende stap. Door alle opdrachten en de ideeën die ik wil uitwerken had ik personeel nodig. Inmiddels heb ik iemand aangenomen, Rick, die mij gaat ondersteunen met het schrijven van blogs, artikelen en het verder uitrollen van ideeën.

Opening van het kantoorpand

Natuurlijk moet dit heugelijke feit gevierd worden en daarom nodig ik al mijn klanten en relaties uit om te komen proosten in mijn nieuwe kantoor. Op 31 januari aan het einde van de middag ben je welkom om rond te kijken in mijn kantoor, te proosten en te netwerken. Je moet je alleen wel aanmelden i.v.m. de drankjes en hapjes. Aanmelden kan via: Ja, ik kom!

zaltbommel social media
kop koffie

Kun je niet op 31 januari?

Mocht je niet kunnen op 31 januari, dan mag je natuurlijk ook op een ander moment komen. Laat even van te voren weten dat je komt, dan zorg ik voor een heerlijke cappuccino (of andere drank natuurlijk).