Social Selling op maat; hoe doe je dat?

Social Selling is al heel hard op weg om gewoon ‘standaard’ te worden onder de sales mogelijkheden. Toch wordt er ook nog heel wat af gepuzzeld over hoe alles nu werkelijk in elkaar moet zitten en op welke manieren de beste resultaten worden geboekt. Vooral maatwerk lijkt hierbij erg lastig te zijn.

Waarom maatwerk in Social Selling?

Social Selling mag dan standaard zijn geworden in de wereld van sales, maar het hele gebeuren rondom Social Selling moet alles behalve standaard zijn. Als je het echt goed aan wilt pakken, dan zal je de focus moeten leggen op maatwerk. Dit betekent dat je meerdere advertenties moet maken, dat je verschillende doelgroepen aan gaat spreken en dat je op diverse tijden actief wordt. Maar hoe ga je nu zo ver in het maatwerk dat je de diverse advertenties gaat tonen aan de specifieke doelgroepen op de juiste tijden? Ga je echt de hele dag zitten puzzelen om dit goed te krijgen? Het is effectief, dat zeker, maar op deze manier is het ook meer dan een dagtaak. Een goede tool kan je uit de brand helpen.

Advertenties optimaliseren en combineren

Een heel goede optie om alles te organiseren is het in gebruik nemen van een Social Selling tool. Eén van de meest gebruikte Social Selling tools is Komfo. Deze tool is echt ideaal voor iedere Social Selling professional die absoluut maatwerk wil verzorgen. De tool maakt het namelijk mogelijk om de verschillende advertenties volledig te optimaliseren. Dit is een automatisch proces, waarbij direct ook zorg wordt gedragen voor het tonen van de juiste ad aan de juiste doelgroep op het beste tijdstip. Hierdoor biedt je altijd maatwerk en hoef je er niet eens zoveel tijd in te investeren.

Je zal zeker resultaten zien

Door gebruik te maken van een dergelijke Social Selling tool zullen je prestaties op dit gebied zeker optimaliseren. Je hoeft de campagnes zelf niet meer te controleren, in- en uit te schakelen of aan te passen. Dit bespaart je tijd, waardoor jij je weer op andere zaken binnen Social Selling kunt gaan focussen.

Wij starten binnenkort met onze Social Selling training

Ondertussen zijn wij druk bezig met het organiseren van onze nieuwe Social Selling training, welke binnenkort beschikbaar zal komen. Wij houden je natuurlijk op de hoogte over de ontwikkelingen!