Social media tips voor in de zomervakantie

De zomervakantie is voor sommigen al begonnen. Heerlijk genieten van een paar weken vakantie na al het harde werken. Als marketeer of social media manager is het lastig om ‘echt’ op vakantie te gaan, zij zijn vaak een beetje verslaafd aan social media en kunnen het lastig loslaten. Ik merk zelf ook dat ik een soort ‘controle drang’ heb om altijd even te kijken of er nog een tweet of Facebook bericht is binnengekomen.

Social media in de zomer

Natuurlijk wil je deze zomer ook lekker op vakantie. Boek een hotel in Barcelona, Rome of Istanbul en verbreed je horizon en culturele kennis! Compenseer natuurlijk je reis via Greenseat, je bent tenslotte een ondernemer die geeft om het milieu! Je social media kanalen moeten echter wel gewoon blijven doorlopen is mijn advies. Via Hootsuite kun je veel berichten inplannen en hoef je je daar dus niet druk over te maken. Je kunt ook je social media uitbesteden. Wij nemen het dan voor je uit handen.

Training volgen in de zomer

De zomer is ook een mooi moment om je social media kennis op te frissen. Vaak is het wat rustiger op de werkvloer en heb je dus de tijd om een social media training te volgen. Deze kunnen we helemaal op maat maken.

Top 10 citytrips

Heb je nog geen idee voor een bestemming? Dit zijn de top 10 bestemmingen van 2015:

  1. Toronto – Canada
  2. Chennai, India
  3. Wenen – Oostenrijk
  4. Zermatt – Zwitserland
  5. Milaan – Italië
  6. El Chaltén – Argentinië
  7. Salisbury – Verenigd Koninkrijk
  8. Plovdiv – Bulgarije
  9. Valletta – Malta
  10. Washington DC – Verenigde Staten

Fijne vakantie!

.