Social media desk tijdens Rabobank Fietsdag 2013

RabobankZaterdag 29 juni organiseerde de Rabobank West-Betuwe de jaarlijkse fietsdag. Elke deelnemer kon hiermee geld verdienen voor zijn of haar vereniging. Op een evenement als deze werd natuurlijk ook getwitterd en ik was als social media manager dan ook aanwezig bij de social media desk gevestigd bij de Beldert Beach in Tiel.

De Rabo-fietsdag

De Rabobank West-Betuwe organiseerde net als vorig jaar een Rabo-fietsdag. Elke deelnemer die 35 kilometer fietste voor zijn of haar vereniging haalde hiermee 10 euro op. Er waren drie routes en vijf opstapplaatsen. Het centrale punt was de Beldert Beach in Tiel, waar alle routes een tussenstop en stempelpost hadden. Hier was ook de social media desk gevestigd.

Social media desk

Leon was aanwezig om in naam van de Rabobank te twitteren met de hashtag #rwbfietsdag. Er was een wedstrijd uitgezet voor de leukste Rabo-Fietsfoto, dus er kwam veel binnen op #rwbfietsdag. Het zonnetje scheen even en er waren vele deelnemers dus het was een geslaagde dag!

rabobank fietsdagfietsdag rabobank 2013

Rabofietsdag 2013

twitter desk

Eerste Rabobank met een Vine video

Bij de social media desk maakte de Rabobank West-Betuwe als allereerste vestiging een filmpje met de app Vine. Deze is hieronder te zien:

Ook een social media desk?

Als je ook een Twitter Desk of social media podium wilt tijdens je evenement, festival, congres of beurs, neem dan contact met ons op voor een offerte.