Sneller doortikken met Write!

Heb jij moeite met het doortikken als je een presentatie, verslag of ander document moet schrijven? Vaak heeft dit te maken met een teveel aan afleiding en onderbrekingen. Write! helpt je om te focussen en lekker snel door te tikken.

Stop met Word en start met Write!

Verreweg de meeste professionals maken gebruik van Word bij het schrijven van de meest uiteenlopende zaken. Wanneer er notities moeten worden gemaakt, dan wordt dit vaak gedaan in Evernote. Hierdoor blijf je voortdurend switchen tussen Word en Evernote. Daarnaast zijn er veel zaken in beide programma’s die afleiden. Write! maakt hier een einde aan.

Werken met tabbladen

Write! biedt je de mogelijkheid om alles vanuit een enkel programma te regelen. Je hoeft niet meer tussen meerdere programma’s te schakelen voor je verslag zelf, voor je notities en andere zaken die je wellicht nodig hebt voor het voltooien van je project. Je kan alles in Write! regelen, door eenvoudig met tabbladen te werken. Het werken wordt nog sneller en eenvoudiger door de ingebouwde Cloud-functionaliteit.

Veel voordelen ten opzichte van Word

Write! biedt je meerdere voordelen ten opzichte van Word. Zo heeft Word bijvoorbeeld een beperking op de functie ‘ongedaan maken’ en deze beperking belemmert je niet in Write!. Je kan eindeloos zaken ongedaan maken, zelfs van weken terug. Dat is natuurlijk ideaal! Het design van Write! is bijzonder eenvoudig en sober. Geen afleiding van onnodige buttons waarvan je waarschijnlijk niet eens weet wat je ermee kan. Dit programma zorgt ervoor dat jij je enkel richt op wat je typt, en op niets anders. Je kan de meest uiteenlopende zaken instellen, zoals de Typewriter Scrolling, de kleur van je cursor, de grootte van je cursor. Typewriter Scrolling zorgt ervoor dat je zelf je bladzijde niet hoeft op te schuiven als je onderin de digitale bladzijde aan het typen bent. De regel waarin je typt blijft voortdurend midden in het beeldscherm staan.

Wanneer kan je Write! gaan gebruiken?

Op dit moment is Write! nog niet te gebruiken in Nederland, maar in Amerika is men zo enthousiast dat het er zeker op de korte termijn al aan zit te komen. Naar verwachting komt het programma dit jaar al naar Nederland voor ondernemers die gewoon lekker snel door willen tikken zonder afleiding  of extra handelingen die tijd kosten.

Wat gaat het kosten?

De huidige versie van Write! kost de eerste week helemaal niets. Vervolgens moet je een zogenaamd Pro-abonnement op het programma afsluiten. Dit kost in Amerika vijf dollar per maand. De Nederlandse prijs is nog niet bekend gemaakt. Overigens kan je er ook voor kiezen om een free version te blijven gebruiken, welke ook uitstekend werkt als je altijd hetzelfde device gebruikt voor al je tekstverwerking.

Meer tijd over voor andere zaken

Efficiënter werken betekent dat je meer tijd overhoudt voor andere zaken. Het is een goed idee om bijvoorbeeld extra aandacht te besteden aan het optimaliseren van je zakelijke social media accounts. Wil je ook hier alles uithalen wat erin zit voor je business? Bekijk dan eens onze mogelijkheden op het gebied van social media workshops!