Social Media workshops

De ontwikkelingen rondom social media gaat razendsnel en om het als ondernemer continu zelf uit te zoeken kost u vaak teveel tijd. Het volgen van aan praktische workshop waarin u in 3 uur de basis leert van Twitter, LinkedIn, Facebook of Google is dan een slimme keuze.

In kleine groep van maximaal 8 ondernemers gaat u direct achter uw laptop aan de slag met de tips die u van ons krijgt. Tussendoor is er volop tijd om specifieke vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen met de andere ondernemers.

Verschillende social media workshops

TTM Communicatie biedt diverse social media workshops aan, die zowel voor B2B als B2C bedrijven zeer interessant zijn om te volgen. Hieronder is een overzicht te vinden van de workshops die komende maanden zullen plaatsvinden.
LinkedIn workshop

Workshop: Haal meer uit LinkedIn

LinkedIn is hét platform waar ondernemers elkaar ontmoeten, op de hoogte houden en nieuwe leads vandaan krijgen. Met ruim 3,6 miljoen zakelijke professionals in Nederland op LinkedIn is het een zeer krachtig platform. In deze training maken wij uw profiel 100%, optimaliseren wij deze voor LinkedIn en laten wij u 3 manieren zien om nieuwe klanten te vinden!
Twitter workshop

Workshop: Twitter zakelijk inzetten voor beginners

Wist u dat er in Nederland iedere dag ruim 5,5 miljoen tweets worden verstuurd over o.a. wat mensen leuk vinden, producten en bedrijven? Deze kunnen ook gaan over uw bedrijf. Wij laten u in onze beginners training onder andere zien wat Twitter precies is, hoe u in dialoog gaat met uw klanten, hoe u de juiste tweets verstuurd en hoe u meer volgers krijgt!
Facebook workshop

Workshop: Facebook zakelijk gaan gebruiken

Facebook is hét grootste sociale netwerk ter wereld en heeft ruim 1 miljard gebruikers. In Nederland zijn er 7,8 miljoen accounts. Als u actief bent in een consumentenmarkt, dan is Facebook een must om te gebruiken. In onze training maken wij een Fan Page aan, richten deze goed in en geven wij u tips voor zakelijk gebruik.
Google Workshop

Workshop: Zo komt u site hoog in Google

Google is in Nederland en wereldwijd de meest gebruikte zoekmachine. Het dus belangrijk dat uw bedrijf en diensten / producten goed vindbaar zijn. In deze workshop komt u te weten hoe u, zonder Adwords, hoog kunt scoren in Google. We bespreken o.a. de techniek van uw site, de inhoud en het aantal links. Daarnaast krijgt u veel praktische tips.

Workshop datums

Wij merken dat steeds meer ondernemers persoonlijke advies willen en geen groepstrainingen. Daarom organiseren wij voorlopig even geen social media workshops meer op basis van open inschrijving. Als u toch met meerdere mensen een cursus wilt volgen, zoek dan in totaal 5 mensen bij elkaar en u betaalt helemaal niets!

Tijd & locatie

De workshops zullen worden gegeven op het kantoor van TTM Communicatie of bij u op locatie.

Meenemen

Tijdens de workshop gaat u direct aan de slag. Het is dus aan te raden om een laptop en uw inloggegevens mee te nemen. Wij hebben gratis wifi voor u.

Investering

De kosten voor een workshop bedragen € 97 per persoon.
Als u iemand meeneemt, dan betaalt u samen slechts € 150 euro! (Wel vooraf melden)
U ontvangt na afloop van ons een factuur per e-mail.

 

 

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW
Mocht u toch verhinderd zijn op een van de datums dan horen wij dit graag zo snel mogelijk. Kosteloos afmelden van tot 24 uur voor aanvang van de training.
Als u zich hierna afmeld zal TTM Communicatie u een ‘no-show’ factuur van € 47 sturen.