Rode Kruis Bloesemtocht 2013 was een succes!

rode kruis logoOp 20 april 2013 werd in de prachtige omgeving rondom Geldermalsen voor de 21e keer de Rode Kruis Bloesemtocht gelopen. Ondanks dat de bloesem bij veel bomen nog niet goed was doorgekomen, waren er wel ruim 25.000 wandelaars. Voor, tijdens en na de Bloesemtocht heb ik alle social media kanalen bijgehouden, webcare verzorgd en dagelijks berichten verstuurd.

Wandelen voor het goede doel!

Met het geld dat is opgehaald door alle wandelaars steunt de Bloesemtocht de projecten van het Rode Kruis. Het opgehaalde geld gaat dus niet naar de rekening van het Rode Kruis, maar gaat naar een aantal geselecteerde projecten. Afgelopen jaar heeft de Rode Kruis Bloesemtocht bijgedragen aan de Bijzondere Vakanties van het Rode Kruis. De Bijzondere Vakanties zijn bedoeld om mensen die in een sociaal isolement leven, zware zorg nodig hebben of deze moeten verlenen een week lang ontspanning te bieden.

Deze speciale weken staan in het teken van zowel de zorgdrager met dementie als de mantelzorger. Een mantelzorger zorgt vaak 24 uur per dag voor zijn of haar partner. Tijdens een vakantieweek kan de zorg volledig uit handen worden gegeven. Wat overblijft is een week lang genieten, tot rust komen en contact met gelijkgestemden.

Sponsoring van TTM Communicatie

Wij doen graag iets terug voor de maatschappij, de P van People, en daarom zetten wij ons al twee jaar belangeloos in voor de Bloesemtocht. Voor de Rode Kruis Bloesemtocht 2012 en Rode Kruis Bloesemtocht 2013 stellen wij graag onze kennis en tijd beschikbaar.

Social Media Bloesemtocht

De Bloesemtocht is te volgen via:
Twitter – @Bloesemtocht
Facebook – Bloesemtocht

Sfeerimpressie van de 21e editie

Hieronder is een sfeerimpressie te vinden van de 21e Rode Kruis Bloesemtocht. Wij waren de hele dag in en rond de veilinghal, dus wij hebben helaas geen beelden van het parcours.

Wil je ook meelopen?

Heb je na het zien van deze video ook zin om mee te lopen? In 2014 wordt de 22e Bloesemtocht gelopen op zaterdag 12 april. Op de website van de Bloesemtocht kun je alle informatie vinden.