Reumafonds collecteert met drone: let op je vingers!

Nederland geeft graag een goede doelen. In onze samenleving zijn er veel filantropen. Er zijn ook een hoop goede doelen die volgens een vast rooster collecteren. Hoe val je als goed doel nu nog op en hoe zorg je ervoor dat mensen geld blijven geven? Innoveren en opvallen is ons advies en dat deed het Reumafonds!

Video van de Collectocopter

Drones zijn HOT! Zet een drone in bij je commercial en je weet haast zeker dat je opvalt. Bij de marketingafdeling van het Reumafonds vliegen ze graag vast met drones, want ter promotie van hun collecteweek kwamen ze met een eigen drone, de Collectocopter! Check de video hieronder:

Let op je vingers met drones!

Leuke video en erg creatief, maar wellicht gaat het Reumafonds door deze drone volgend jaar minder geld ophalen…. Waarom? De propellers van een drone draaien namelijk erg hard en geven flinke snijwonden als je ze al draaiend aanraakt, wellicht dat sommige mensen bij het doen van wat geld in de bus één of meerdere vingers moeten missen. Ze kunnen dan volgend jaar minder geld geven aan de collectant.

Beetje overdreven situatie natuurlijk, maar het is wel verstandig om geen geld in de bus te doen als de propellers draaien! We vermoeden echter dat deze drone de collectant niet zal vervangen.