Luchtfotografie

Naast goede teksten en snelheid is er nog een ander belangrijk aspect bij het scoren met sociale media en uw website. De derde belangrijke factor is namelijk visuele presentatie, het oog wil immers ook wat. Om u te helpen om uw bedrijf of evenement zo goed mogelijk te presenteren kunt u bij ons terecht voor luchtfotografie.

Luchtfotografie is het fotograferen vanuit de lucht en geeft unieke en schitterende beelden. Een mooie luchtfoto van uw kantoor, fabriek of festival zal zeker niet misstaan als bijvoorbeeld banner op uw website.

Luchtfotografie met drones

Wij maken de mooiste luchtfoto’s door te werken met drones. Dit zijn kleine vliegende apparaten (ongeveer 50 x 50 cm) die geavanceerd aangestuurd worden door meerdere propellers. Omdat de drones relatief klein zijn mogen ze overal vliegen, buiten woonwijken, zonder dat daar vergunningen voor nodig zijn. Wij kunnen dus overal in Nederland luchtfoto’s maken, zonder rompslomp en papierwerk.

Net zo geavanceerd als de drones is de gestabiliseerde 14 mega pixel camera’s waar wij mee werken. Zo kunnen we foto’s maken met een resolutie van 4500 x 3500 pixels en zelfs video’s in 1080p, en dat alles vanuit de lucht.

Luchtfoto nodig?

Wilt u zich dus nu eens echt onderscheiden, neem dan direct contact op met ons op. Als de windkracht niet harder is dan 3 beaufort kan de drone opstijgen en kunt u alles vanaf de grond op een beeldscherm volgen. Is het fotomateriaal binnen dan kan het gemonteerd worden naar uw wens en zal vervolgens uw sociale media optreden niemand meer ontgaan. Combineer uw online presentatie dus met luchtfotografie en neem contact met ons op voor de mogelijkheden.