Chat met Pokémon trainers via RazerGo

Pokémon Go houdt veel mensen bezig tegenwoordig. Kinderen en volwassenen gaan zoveel en zolang mogelijk op zoek naar de Pokémon. Alle Pokémons vangen staat gemiddeld gelijk aan zo’n 160 kilometer lopen, maar er zijn natuurlijk ook mensen die het zichzelf gemakkelijk maken. Als je gewoon een rondje gaat rijden met de auto, dan springen de Pokémons langs de weg gewoon op je dashboard en kan je lekker blijven zitten om ze te vangen. Niet de bedoeling natuurlijk, maar wel makkelijk.

De nieuwe chat app

Als er een nieuwe hype ontstaat, dan zijn er natuurlijk altijd ondernemers die mee willen liften op dit succes. Zo zijn er al meerdere nepvarianten verschenen van Pokémon Go. Een app die wil meeliften op het succes, en daarmee wel ook een schot in de roos heeft, is Razer. Deze app ontwikkelaar heeft een speciale chat app gemaakt voor Pokémon Go, RazerGo. Met de Pokémon Go chat app kan je chatten met andere ‘Pokémon hunters’ in jouw omgeving. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

Verschillende chatmogelijkheden

De Pokémon Go chat app biedt verschillende mogelijkheden om te chatten. Er kunnen beacons worden geplaatst, zodat mensen die zich in de omgeving bevinden zich kunnen aanmelden in de beacon chatroom. Daarnaast is er een privé chat, een team chat en een publieke chat.

Er zijn in Nederland nog weinig gebruikers van de app zo te zien in de online versie: https://go.razerzone.com/

RazerGo pokemon app

Wat moeten ouders weten over deze chat app?

Veel ouders kiezen ervoor om de toestellen van kinderen regelmatig te checken, voor de veiligheid van het kind natuurlijk. Dit is heel verstandig, en wij willen dan ook als tip meegeven dat het goed is om de chat zo af en toe eens na te kijken. Het gaat hier om een Pokémon Go chat app die niet van Pokémon Go zelf is. Dit betekent dat het spel en de chat los staan van elkaar en er ook geen controles op taalgebruik en dergelijken worden uitgevoerd.

Meer weten over Pokémon Go?

Pokemon Go is natuurlijk dé hit van dit moment. Wil jij meer lezen over Pokemon Go? Lees hier alles wat jij erover moet weten, en kijk direct ook even naar de Pokemon Go uitleg.