Oculus Rift van Tredion op de FenExpo is gaaf!

Vandaag bracht ik een bezoek aan de FenExpo 2015 in de Evenementenhal Gorinchem. Op de FenExpo presenteren bedrijven uit de regio Gorinchem hun diensten en producten. Als standhouder wil je natuurlijk opvallen en bezoekers naar je stand trekken. Dit kan met een gave BMW I8, knappe beurs babes of je neemt net als Tredion een Oculus Rift. Ik mocht hem even proberen!

Wat is een Oculus Rift?

Een Oculus Rift is een virtual reality bril met een breed stereoscopisch gezichtsveld ontwikkeld voor voornamelijk gamers. Sinds de overname door Facebook zie je dat VR-brillen een enorme boost hebben gekregen. Zo is Funda al bezig om bezichtigingen aan te bieden via een 3D-bril. Met de bril kun je helemaal op je heen kijken en past het beeld zich aan!

Een bizar gevoel!

Okey… ik ben vrij nuchter dus toen ik hoorde dat mensen er misselijk van werden dacht ik, nah dat zal wel meevallen. Ik mocht het ook gaan proberen. De bril ging op en ik ging een rondje maken in een achtbaan. Het is heel apart dat je gewoon om je heen kunt kijken en dat het beeld zich aanpast. Het is geen full-hd beeld, maar het kan ermee door. Nadat het karretje van de achtbaan omhoog was getrokken en naar beneden ging voelde ik echt een druk in m’n buik! Echt heel bizar wat ik zal gewoon stil!

octopus rift kopen

octopus rift fenexpo

Tredion: ICT & telecom in Gorinchem

Super bedankt Tredion voor het mogen ervaren van de Oculus Rift!