Handig: Google geeft marketingtips via Primer-app

Google heeft er weer een geweldige gratis app ingegooid, namelijk Primer. Het gaat eens niet om een leuke game of een handige app voor private users, maar een echte app voor professionals in communicatie en marketing. Google houdt je graag bij de les.

Altijd up to date in je werk

De wereld van communicatie en marketing staat nooit stil. Natuurlijk heb je op een dag wel meer te doen dan alleen alle nieuwste features op dit gebied te volgen, en je dan ook nog eens eigen te maken. Google gaat je hierbij helpen met de Primer-app, door je alle nieuwtjes op het vlak van communicatie en marketing aan te bieden via de app.

Niet altijd even behulpzaam

Het is even puzzelen hoe je met deze app om moet gaan, maar als je het eenmaal onder de knie hebt dan kun je er nog best eens je voorbeeld mee doen. Echter, je komt ook voorbeelden binnen de Primer-app tegen die toch een beetje op het niveau van groep 8 van de basisschool liggen, en dat is jammer. Sommige tips zijn te voor de hand liggend, te simpel en gewoonweg allang uit de tijd.

Denk dus wel na over de tips, en vooral over de waarde ervan, voor je ermee aan de slag gaat. Je kunt niet overal je voordeel uithalen. Wel wordt er aan meerdere deelbranches aandacht besteed. Zo vind je Content, Strategy, Advertising en Measurement terug in de Primer-app van Google.

Marketingtips

Alles weten over het optimaal inzetten van content marketing? Wij bieden je de perfecte training!