Ga voor de persoonlijke aanpak op YouTube

Het jaar 2020 heeft voor veel grote en belangrijke verschuivingen gezorgd. Ondernemers hebben hun omzet scherp zien dalen, maar er zijn ook ondernemers die juist een flinke groei hebben gezien in hun omzet. Deed je al online zaken? Dan zal je hier ongetwijfeld veel voordeel uit hebben gehaald in 2020. Het online zakendoen groeit enorm en steeds vaker worden de sociale kanalen aangesproken om een bijdrage te leveren. YouTube is daarop geen uitzondering. Veel kanalen – zelfs nieuwere kanalen – maken momenteel een exponentiële groei door. YouTube is een kanaal dat zeker niet over het hoofd gezien mag worden door ondernemers.

YouTube wordt ineens nóg belangrijker

YouTube bestaat natuurlijk al jaren en het is ook al jaren dat wij een groei in dit kanaal zien. Video gaat een belangrijkere rol spelen en YouTube is natuurlijk wel ‘master’ als het om videomateriaal gaat. Consumenten kijken steeds vaker en langer naar video’s op dit platform. Door de recentelijke verschuivingen wordt YouTube nu nóg belangrijker. Te midden van de social media groei is differentiatie de sleutel om op te vallen en je ideale klant te bereiken. Naarmate YouTube meer verzadigd raakt met actuele niches, wordt het ook meer persoonlijkheidsgericht. Dit betekent dat je meest waardevolle onderscheidende factor jouw unieke persoonlijkheid is. Denk aan de manier waarop je spreekt en bijvoorbeeld  de manier waarop je concepten uitlegt. Persoonlijkheid wordt steeds belangrijker en YouTube is hét kanaal waarop je hier optimaal op kunt inspelen.

Een advies van een YouTube coach

Salma Jafri is een ervaren YouTube coach. Daarnaast is zij een videostrateeg. Zij heeft zich gespecialiseerd in het helpen van andere coaches, solopreneurs en consultants bij het ontwikkelen van hun merk met video-inhoud. Zij geeft een belangrijk advies mee aan bedrijven die met YouTube aan de slag willen gaan. ‘Door te kijken naar wat jou anders maakt, en dat vanaf de eerste dag in je kanaal te injecteren, wordt het gemakkelijker om loyaliteit aan te trekken en op te bouwen bij een nieuw publiek op YouTube. Ga voor de persoonlijke aanpak en laat je ware gezicht zien.’

Wij helpen je graag op weg op YouTube

YouTube is voor veel bedrijven nog nieuw. De verwachting is dat video steeds sneller zal gaan groeien en dan kom je natuurlijk al snel bij de echte videoplatforms terecht, zoals YouTube. Het is nu zeker een goed moment om met YouTube aan de slag te gaan. Wij bieden diverse YouTube services waar jij goed gebruik van kunt maken. Ontdek de mogelijkheden direct online. Wil je eerst meer weten? Neem gerust eens contact met ons op.