Fijne feestdagen!

Het einde van het jaar is weer aangebroken. We blikken terug op een mooi jaar met veel opdrachten en leuke klanten! Zoals je ziet zijn we uitgebreid en bestaat ons team nu uit Ivanka, Danielle en mijzelf. Samen hebben we het afgelopen jaar meer dan 12.000 social media berichten verstuurd. Wow wat een aantal!

Trainingen

Natuurlijk hebben we ook ruim 200 trainingen gegeven aan ondernemers. Je merkt dat er nog steeds veel vragen zijn bij ondernemers. Het niveau van de trainingen stijgt ieder jaar. Volgend jaar blijven we doorgaan met het geven van trainingen, maar dit gaan we wel uitbreiden met online trainingen. Zo kan iedereen waar en wanneer hij wilt alles te weten komen over social media.

 

Social trends

Net als ieder jaar kunnen we ook voor 2020 een aantal social trends verwachten. Een van die trends is creatieve content. Hoe zorg je ervoor dat je opvalt en de aandacht trekt. Er is namelijk een overload aan content. Het creëren van eigen, creatieve content is van belang voor het succes van je bedrijf. Gebruik dus niet langer stockbeelden, maar kies voor eigen foto’s. Een andere trend is Instagram Stories. Dit is ontzettend populair geworden en wij verwachten dat dit zich in 2020 gaat voortzetten. Gebruik je geen Stories? Dan laat je een hoop kansen liggen.

Ook in 2020 staan wij weer voor jou klaar om de leukste social media berichten te zoeken, te bedenken en te schrijven. We sluiten 2019 sprankelend af en proosten op een gezond en sociaal 2020. Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!?✨