De top 10 goede voornemens voor zzp’ers

Als de oliebollen opgegeten zijn en het nieuwe jaar ingeluid is met champagne, wordt het eens tijd om te gaan nadenken over voornemens die jij in 2014 wil gaan waarmaken. Veel zzp’ers hebben dezelfde voornemens, voor hun bedrijf en voor zichzelf. De top 10 voornemens voor zzp’ers.

Goede voornemens voor zzp’ers in 2014

Alles wat mis ging in 2013 moet in 2014 op rolletjes gaan lopen. Een overzichtelijk bedrijf dat in balans is, maar ook een goede  balans voor jezelf. Genoeg tijd voor jezelf, je familie en vrienden, maar ook om zakenrelaties actief te houden. Allemaal voornemens die hieronder aan bod zullen komen.

1. Minder stress

Allereerst staat het verminderen van stress hoog op de lijst van goede voornemens. Stress is niet alleen heel vervelend voor jezelf, maar vermindert ook je prestaties. Door betere, realiseerbaardere planningen te gaan maken kan stress al een stuk verminderd worden. Keep calm!

2. Uurloon verhogen

Jezelf een klein beetje meer belonen voor je werk mag zeker wel! Je hebt immers ook weer een jaar meer ervaring.

3.  Meer tweets gaan versturen

Het schoot er in 2013 nog al eens bij in, maar in 2014 ga je het echt doen! Tussendoor wat vaker een tweet de wereld in sturen om te laten weten waar je mee bezig bent.

4. LinkedIn profiel actueel maken

Ook dit is een onderdeel waar nog niet van gekomen was in 2013. Het actualiseren van je LinkedIn profiel is echter heel belangrijk om gevonden te worden door zakenpartners.

5. Meer tijd voor je gezin maken

Naast voornemens voor je bedrijf, is het ook belangrijk om aandacht te geven aan andere zaken in je leven. Meer tijd doorbrengen met je gezin geeft ontspanning en een goede sfeer in huis.

6. Meer gaan netwerken

Netwerken is vaak nuttiger dan je denkt. Door een groot aantal contacten op te doen weten meer mensen van jou en je bedrijfje en komen er sneller opdrachten of samenverkingsverbanden op je pad.

7. Beginnen met bloggen

Je hoort het overal, content marketing gaat een belangrijke rol spelen in 2014. Een goede reden om te gaan beginnen met bloggen!

8. Auto gaan beletteren

Een beletterde auto is niet alleen rijdende reclame voor de zaak, maar ook een teken van professionaliteit als je bij een klant aankomt. Je wordt meteen herkend. Volgend jaar dus snel regelen.

9. YouTube video gaan maken

Een video maken voor op YouTube is ook al iets waar je al lang tegenaan hikt, een goed voornemen om in 2014 tot uitvoering te brengen.

10. Meer gaan samenwerken

Uit samenwerkingen komen vaak verrassend goede nieuwe ideeën en projecten. In 2014 dus niet meer twijfelen om samen met anderen aan opdrachten te werken.

Hulp nodig bij het realiseren van je voornemens?

Wij bieden onder andere trainingen om YouTube video’s te maken, te starten met bloggen of  met Twitter aan de slag te gaan. Wij wensen je een goed 2014!