Boost je blogs in het vliegtuig!

Iedereen gaat wel een aantal keer per jaar op vakantie. Veel ondernemers nemen het vliegtuig, omdat dit vaak het snelste vervoersmiddel is. Wist je dat het vliegtuig een ideale plek is om een boost te geven aan je blogs? Je wordt dan namelijk een aantal uren niet gestoord en kan dus lekker schrijven aan een aantal blogs!

Schrijven in het vliegtuig

In mijn vlucht van Madrid naar Amsterdam Schiphol (ongeveer 2 uur) heb ik ruim 2200 woorden zitten typen en heb dus weer voor 3 weken nieuwe blogs klaar. Deze blogs passen in mijn content marketing strategie en zal ik later delen via Twitter, LinkedIn en Facebook.

Is schrijven in een vliegtuig ideaal? Als je gewoon een normaal economy ticket hebt gekocht, dan is wel krap met een 17” Samsung laptop. Het is zeker niet onmogelijk. Je moet alleen wel hopen dat de buurman voor je zijn stoel niet naar achteren heeft gezet, want dan is je scherm niet goed leesbaar. Bij een businessclass ticket heb je hier natuurlijk geen last van en heb je alle plek om te schrijven!

Bloggen: Just do it!

Wat is jouw argument om niet te gaan bloggen? Deel kennis met je klanten en inspireer ze. Vind je bloggen moeilijk? Voor de eerste keer fietsen was toch ook moeilijk? Door veel te oefenen kun je nu zonder problemen rijden op een fiets! Zo is het ook met bloggen! Just do it!

Ps: Je kan ook je blogs uitbesteden of een training zakelijk bloggen volgen!