Vind #jouwbaan op 24 februari via Twitter!

Ben je al een tijdje op zoek naar een leuke baan, maar kun je die maar niet vinden? Hou dan op dinsdag 24 februari de #jouwbaan extra goed in de gaten, want dan plaatsen veel bedrijven hun vacatures op Twitter! Een ideaal moment voor jou dus om dan te solliciteren via een tweet!

Banendag op Twitter

De banendag is een initiatief van Twitter, UWV en Monsterboard. De afgelopen dagen hebben al een aantal grote bedrijven aangegeven mee te doen aan de dag. Bedrijven als: NS, de Rijksoverheid, Defensie, de KNVB en Capgemini zullen die dag hun vacatures delen met #jouwbaan.

#jouwbaan en solliciteren

In onderstaande video geef ik enkele tips voor als je gaat solliciteren op 24 februari. Je zou extra kunnen opvallen door een video CV te maken en deze te uploaden naar YouTube. Bekijk mijn video voor nog meer tips.

Volg #jouwbaan

Via deze link kun je gemakkelijk alle tweets zien met #jouwbaan. Moeite met solliciteren? Ik kan je dit boek aanbevelen. Heb je je droombaan gevonden, maar mis je nog wat vaardigheden? Scoor dan een goedkope training of voordelige deal bij Buzzdeals.