Artikel over Social Media in Klict

Klict is het magazine over hoe ICT werkt voor MKB’ers in de regio Bommelerwaard. Het wordt twee keer per jaar uitgegeven door Solipsis b.v. uit Brakel. In het magazine komen lokale en regionale ondernemers aan het woord met bijzondere verhalen.

In het eerste magazine van 2012 staat onder andere een verhaal over een aardappelgroothandel, atleet Jarno Boutkam en een artikel over de Hollandse Waterlinie. Kortom een magazine met een breed scala aan onderwerpen, maar wel een link naar ICT.

Social Media en ICT

Op pagina 15 staat een artikel over de nieuwe communicatiekanalen die er zijn ontstaan met Social Media. Het is door middel van Twitter veel eenvoudiger geworden om in contact te komen met potentiële klanten, maar dit gebeurt niet vanzelf. Bedrijven moeten actief aan de slag met social media. Er moet een team worden samengesteld met medewerkers die dagelijks berichten gaan plaatsen op Twitter, Facebook en LinkedIn. Op deze manier houdt u uw doelgroep op de hoogte en zullen zij over u gaan praten. Als u zelf geen tijd heeft om uw social media bij te houden, dan kunt u deze ook uitbesteden bij ons of een social media manager.

Hieronder is het artikel te vinden dat in de Klict is gepubliceerd.