Social Media Manager

De ontwikkelingen rond social media gaan erg snel. Het is daarom lastig voor u als bedrijf om continu bovenop de nieuwste ontwikkelingen te zitten. Een Social Media Manager of Community Manager kan deze ontwikkelingen voor u in de gaten houden en u hierin adviseren. U bent zo altijd op de hoogte van de nieuwste in’s & out’s zonder dat u daar uren tijd aan kwijt bent.

Wat kan een Social Media Manager voor u betekenen?

Een Social Media Manager kan uw bedrijf helpen met:
– Het opzetten van een social media strategie
– Het opzetten en inrichten van social media accounts
– Medewerkers trainen in het gebruik van social media
– Ondersteuning in het bijhouden van social media
– Het schrijven van nieuwsberichten en blogs
– Het monitoren van de markt

Voordelen van een Social Media Manager?

Door te werken met een ervaren Social Media Manager zult u:
– Veel kostbare tijd en geld besparen
– Direct goed starten op de sociale media
– Meer naamsbekendheid krijgen via social media
– Meer klanten krijgen via social media

Werkwijze Social Media Manager

Een Social Media Manager zal in de eerste fase enkele dagen meedraaien met de organisatie. Op die manier leren wij uw bedrijf goed kennen en weten precies op welke toon wij moeten communiceren op de sociale media.

Na deze eerste fase zal er in overleg met u een social media strategie opgezet worden, met daarin aangegeven de trainingen die noodzakelijk zijn om goed te kunnen starten. Deze trainingen zullen vervolgens in-company gegeven worden.

Om ervoor te zorgen dat uw bedrijf haar doelstellingen behaald, is het belangrijk dat het niet stil wordt op de social media accounts. Daarbij kan een Social Media Manager u ook helpen. In goed overleg schrijven wij een aantal tweets / berichten die in de loop van de week verstuurd worden. Op die manier kost het maken van berichten u nauwelijks tijd en bent u toch actief op Twitter, LinkedIn en de andere platformen. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd.

Investering

Aangezien ieder bedrijf anders is, is het niet mogelijk om hier een vaste prijs te noemen. Mocht u geïnteresseerd zijn in een geheel vrijblijvend gesprek, neemt u dan contact met ons op.