App van de Week: Zoho Projects

Zoho Projects is deze week de App van de Week geworden. Waarom? Omdat deze relatief nieuwe app een fantastische app is voor projectmanagement. We mogen wel zeggen dat dit één van de beste tools voor projectmanagement is die is verschenen in het jaar 2017. De tool is zeer compleet en biedt je alle functies die je nodig hebt om je lopende projecten optimaal te beheren.

Te gebruiken met andere extensies

In de meeste gevallen wordt er van verschillende extensies gebruik gemaakt als het gaat om projectmanagement. Geen probleem voor Zoho Projects, want de app kan samenwerken met een veelzijdigheid aan extensies. Hierdoor kun je altijd optimaal gebruik maken van de voordelen van de app Zoho Projects, een app van Zoho Corporation.

Welke functies kan de app Zoho Projects bieden?

De app is zeer compleet voor projectmanagement. Met regelmaat worden er nieuwe functies toegevoegd. Op dit moment (januari 2018) vind je onder meer de volgende functies:

  • Threads met opmerkingen
  • Takenbeheer
  • Mijlpalen publiceren
  • Bestanden uploaden
  • Urenregistratie
  • Fouten melden
  • Documenten bekijken

Een relatief nieuwe app voor projectbeheer

Zoho Corporation heeft de app in 2017 groot gemaakt. Daarmee is de app nog niet heel erg oud. Toch zijn er zeker geen beginnersfoutjes in te vinden. Het is duidelijk dat er goed is nagedacht over het ontwerp. Zo kun je in de app Zoho Projects gebruik maken van de split-screen functionaliteit. De app is beschikbaar voor iOS en Android en is al meer dan 100.000 keer gedownload vanuit de Android Playstore.

Wat kost de app Zoho Projects?

Er zijn twee versies beschikbaar van deze praktische app voor projectmanagement. Heb je voldoende aan de basisversie met beperkte functionaliteiten? Dan kun je hier volledig kosteloos gebruik van maken. Wil je gebruik maken van alle functionaliteiten van de Zoho Projects app? Dan moet je rekenen op een bedrag van € 50,- per maand. Dit is een investering, uiteraard, maar het is de investering meer dan waard als jij je veel bezig houdt met projectmanagement.