App Tip: Wunderlist (productiviteitsapp)

Wunderlist is een superhandige tips voor (zelfsturende) teams van vandaag. Om effectief te kunnen werken als team is het belangrijk om goed te weten wat er gedaan moet worden, wie er mee bezig zijn en wat er nog op de planning staat. Organisatie is de sleutel tot productiviteit. Wunderlist is een app die speciaal is ontwikkeld om (team)taken makkelijk te beheren.

Wat kun je met Wunderlist?

Wunderlist is een tool om takenlijsten van jezelf en/of van het hele team te managen. Door het eenvoudige design en de praktische interface kan iedereen er direct goed mee omgaan. De gratis versie van de app Wunderlist staat toe om maximaal 25 collega’s toe te voegen. Ieder teamlid kan vervolgens de takenlijsten inzien, bijwerken en opvolgen. Hierdoor maakt Wunderlist teams op een makkelijke manier effectiever en productiever.

Beste productiviteitsapp

The Verge geeft met regelmaat adviezen over interessante apps voor op het werk. Zij bekijken en vergelijken niet alleen, maar testen uitvoerig om een goed advies uit te kunnen geven. Volgens The Verge is Wunderlist de beste app op het gebied van productiviteit, ook in de gratis versie. Naast de gratis versie is er ook een betaalde versie, namelijk Wunderlist Pro. Hiervoor betaal je 4,99 USD per maand. Het is niet aan te raden om via een in-app aankoop de betaalde versie te nemen. Deze versie biedt nauwelijks extra features, waardoor het eigenlijk zonde van het geld is.

Beschikbaar op iOS en Android

Wunderlist kan gratis worden gedownload op iOS en Android toestellen. Je herkent de app aan de witte ster in het rode vlak. Alleen al vanuit de Android PlayStore werd deze app wereldwijd meer dan 10 miljoen keren gedownload. De beoordeling is dan ook goed. Van de 5 sterren die er behaald kunnen worden weet Wunderlist er maar liefst 4,6 binnen te halen.

Meer app tips?

Er zijn tegenwoordig eindeloos veel zakelijke apps die zorgen voor meer focus, meer effectiviteit, flexibiliteit of bijvoorbeeld productiviteit. Niet iedere app is even praktisch in gebruik, maar er zijn er veel die je voordelen op kunnen leveren op het werk. Kun jij nog wel wat praktische app tips gebruiken? Neem dan eens een kijkje bij onze App van de Week tips!