5 WordPress templates voor online magazines

Als je op zoek bent naar een goede template voor je online magazine, dan ben je bij WordPress zeker op het juiste adres. Dit is het ideale CMS systeem voor jouw nieuwe website. Er is een zeer breed aanbod aan goede templates waar je als bedrijf echt wat aan hebt. Wij hebben de 5 mooiste templates op een rijtje gezet

Theme voor magazines

Hieronder staan vijf WordPress templates voor online magazines. Door op de foto te klikken kun je een live voorbeeld zien. Veel succes met het opzetten van je nieuwe website.

WordPress K Theme

K-Theme is een eenvoudige WordPress template. Verder heeft de template iets weg van een blog content platform. Je kunt dus makkelijk je online magazines laten lezen, via een speciale ingebouwde reader. Ook kun je nieuwsberichten plaatsen e.d. Zie hier het K theme.
 
k theme wordpress

Brixton template

Brixton is een theme dat voor de echte bloggers een echte must-have is. Brixton is een zeer slim thema. Op basis van het aantal views dat je krijgt per onderdeel, zal de homepage anders worden ingedeeld. Zeker als je een blog met afbeeldingen hebt is brixton toch wel een goede aanrader. Voor een impressie klik hier.
 
Brixton

inFashion WordPress

Als je een eigen mode blog hebt, dan is inFashion zeker een aanrader. Een eigen mode blog, met een eigen magazine is helemaal goed te combineren bij deze template. Het heeft veel functies en mogelijkheden die veel sites niet hebben.
Hier kun je het template bekijken.
 
infocus wordpress

Newspaper WordPress theme

Als je wilt gaan voor een simpele website, met een strak en eenvoudig design dan moet je zeker gaan voor Newspaper. Verder is het perfect geschikt voor foto’s en voor foto blogging. Als je advies wilt over bloggen, volg dan een cursus over content marketing.
 
newspaper template

Sahifa template

Sahifa is zeer simpel en elegant. Het functioneert zeer goed, en het laat je content goed zien aan de klant. Erg innovatief. Dit template is erg populair! Bekijk hier de live versie van Sahifa.
 
sahifa template

Aan de slag met WordPress

Heb je hulp nodig met het installeren van een WordPress template? Wil je graag advies over SEO of tips om als zzp’er te groeien? Neem dan contact met ons op voor een training op maat!