De 5 meest gelezen blogs van 2012

In 2012 heb ik vrijwel iedere week 2 blogs geschreven over social media, marketing of een populaire app. Iedere blog heeft aardig wat bezoekers gekregen en af en toe kwam er ook nog een reactie. Terugkijkend op 2012 deel ik graag de 5 meest gelezen blogs van mijn website.

Top 5 meest gelezen blogs

Om een eerlijke top 5 samen te stellen kijk ik naar de bezoekersaantallen van afgelopen jaar via Google Analytics.

#5 – Twitter spam via DM verwijderen

Op plaats 5 is staat het artikel Twitter spam via DM verwijderen. Dit artikel heb ik geschreven op 23 april 2012 en geeft een stap voor stap handleiding hoe je DM spam via Twitter kunt verwijderen.

Twitter spam via DM verwijderen

#4 – Nieuw YouTube design Achtergrond Template 2012

In de eerste dagen van 2012 paste YouTube de vormgeving van haar kanalen aan. In het artikel nieuw YouTube design Achtergrond Template 2012 staat een psd bestand waarmee iedereen zijn eigen achtergrond kan maken.

Nieuw YouTube design Achtergrond Template 2012

#3 – Zo claim je jouw account op Outlook.com!

Begin augustus besloot Microsoft om de naam Live te vervangen naar Outlook.com. Dit nieuwe e-mailadres staat natuurlijk professioneler dan een @live.com account. Voor bedrijven is het slim om gelijk even je bedrijfsnaam te claimen en in dit artikel laat ik dat stap voor stap zien.

Zo claim je jouw account op Outlook com

#2 – Wat is SongPop en hoe werkt het?

Na het succes van Wordfeud en Draw Something is er weer een nieuwe app op de markt. Met SongPop moet je zo snel mogelijk muziekfragmenten raden. Een leuke app om te spelen en in dit artikel staat er een uitgebreide uitleg.

Wat is SongPop

#1 – Twitter account geblokkeerd? Wat nu?!

Absoluut op plaatst 1 met enkele duizenden bezoekers staat het artikel: Twitter account geblokkeerd? Wat nu?! In dit blog leg ik stap voor stap uit wat je kunt doen als je Twitter account is geblokkeerd.

Twitter account geblokkeerd blog

Blogs voor 2013

Uiteraard zal ik in 2013 ook weer volop blijven bloggen over interessante weetjes, app’s, nieuws, trends, how-to’s en nog veel meer!