Netwerken

Als ondernemer is het erg belangrijk dat je regelmatig naar netwerkbijeenkomsten gaat om te netwerken met collega ondernemers. Er zijn dagelijks verschillende evenementen die je kunt bezoeken. TTM Communicatie is ook vaak te vinden bij deze netwerkbijeenkomsten.

Een van de beste netwerkconcepten is Open Coffee. Vrijwel iedere stad of regio heeft anno 2012 wel een eigen Open Coffee. Dit is een maandelijkse bijeenkomst waar ondernemers geen lidmaatschap betalen, maar alleen hun eigen kopje koffie of thee. TTM Communicatie bezoekt regelmatig deze Open Coffee bijeenkomsten in: IJsselstein, Utrecht, Vijfheerenlanden, Betuwe, Zaltbommel, Gorinchem en Maarssen.

Daarnaast zijn er ook nog andere netwerkclubs waar TTM Communicatie bij is aangesloten. Bij vrijwel alle bijeenkomsten waar ik bij aanwezig ben, maak ik een aantal opnames. Deze monteer ik vervolgens in een korte sfeerimpressie.

Hieronder staan een aantal bijeenkomsten en evenementen die ik de afgelopen maanden heb bezocht en waarvan ik een video heb gemaakt.

       Netwerk A2
Betuwe Open Coffee - TTM Communicatie Open Coffee Domstad Open Coffee Groot Utrecht