Verspreid tweets over alle dagen van de week

Op Twitter gaat het om kleine interactie momenten te creëren en dit bereikt u door op alle dagen van de week tweets te versturen. Als u namelijk al uw tweets op maandag verstuurd en voor de rest niet mee van u laat horen, dan zullen mensen u minder snel gaan herkennen. Verspreid daarom uw tweets over alle dagen van de week. U zult dan merken dat er meer interactie gaat ontstaan en dat er resultaten geboekt gaan worden.

Verspreid altijd tweets

Hieronder is een video te vinden waarin ik toelicht waarom het zo belangrijk is om tweets te verspreiden over een week.

Vergroot uw herkenbaarheid op Twitter

Doordat u uw tweets niet op één moment verstuurd zal uw herkenbaarheid vergroot worden. Mensen, of volgers, op Twitter zullen uw account eerder gaan herkennen en eerder bereid zijn om met u in dialoog te gaan. Als u geen tijd heeft om continu uw tweets te versturen, dan kunt u uw social media ook uitbesteden.

Twitter training

Aan de slag met Twitter?

Twitter is een zeer krachtig en goed middel om in dialoog te gaan met uw (nieuwe) klanten. U kunt bij ons diverse Twitter Trainingen volgen, voor zowel beginners als gevorderden hebben we een training. Deze geven we één-op-één, in een workshop of in-company bij u op kantoor.