Social Media uitbesteden

Als bedrijf moet u anno 2012 wel aanwezig zijn met een Twitter account, Facebook pagina, YouTube kanaal, LinkedIn Company page en ga zo maar door. Maar wie gaat het allemaal bijhouden, monitoren, reageren en zorgen dat er iedere dag berichten op worden geplaatst? U zult merken dat dit gemiddeld 2 uur per dag kost. Daarom is het uitbesteden van uw social media activiteiten een uitkomst.
Monitoring Social Media

Uw imago is ook ons imago

Als wij uw social media kanalen gaan beheren dan doen wij dat op een professionele manier die aansluit bij uw bedrijf. Hierbij staat het behouden en verbeteren van uw imago centraal. Dit doen wij o.a. door te monitoren op wat er over u gezegd wordt en hierop te reageren met een passend antwoord.

Dagelijks interessante content

Het succes van een goede social media strategie zit hem in de content die gedeeld wordt. Wij zorgen ervoor dat er een goede mix komt tussen actualiteit, kennis, multimedia en promotie. Door dagelijks één of meerdere berichten te plaatsen, komt u onder de aandacht en zult u eerder top-of-mind worden bij uw doelgroep.
Social Media Uitbesteden

Social Media uitbesteden voor B2B of B2C

Niet alle sociale media zijn even geschikt voor iedere doelgroep, daarom hebben wij een onderscheid gemaakt in B2B en B2C markten. Via deze links kunt u direct doorklikken naar de verschillende pakketten:
– Social Media uitbesteden – B2C abonnement
– Social Media uitbesteden – B2B abonnement 

Social Media uitbesteden voordelen

Het uitbesteden van uw social media marketing heeft een aantal voordelen voor u als ondernemer. Hieronder staan er een aantal:
– U kunt zich focussen op uw bedrijf
– U hoeft geen berichten meer te versturen
– U zit niet meer avonden te experimenten
– Wij monitoren op klachten en sturen dit direct door
– Wij verzorgen uw online communicatie
– Wij plaatsen dagelijks berichten
– Wij gaan de dialoog aan met uw doelgroep
– Wij zorgen voor fans en volgers
– U ontvangt iedere week een rapportage
– U bepaalt de ’tone-of-voice’
– Wij testen de nieuwe social media en informeren u
– U heeft meer vrije tijd
Social media uitbesteden kosten

Social Media uitbesteden kosten?

Het de kosten voor het uitbesteden van uw social media zijn erg afhankelijk van het aantal accounts, uw doelstelling. het aantal berichten per dag en de mate van interactie. Wij hebben daarom een aantal abonnementen gemaakt voor zowel B2B als B2C bedrijven. Deze zijn te vinden op de pagina’s: B2C abonnement en B2B abonnement.