Vragen stellen aan de lezers van je blog

Door af en toe een vraag te stellen aan de lezers van je blog, kun je ook heel veel ideeën krijgen voor nieuwe blogs.

Je zou bijvoorbeeld een nieuw artikel kunnen schrijven wat je noemt: “De afgelopen maanden ben ik druk bezig geweest met het schrijven van deze onderwerpen. Ik zie dat daar best veel behoefte aan is, maar heb jij nog ideeën waar je meer over zou willen weten? En vraag aan mensen of ze onder aan je blog een reactie willen plaatsen. Wat je namelijk zult zien is dat mensen graag een reactie achter laten, omdat het een kleine handeling is om te doen.

Doordat je nu in één keer heel veel reacties op die pagina gaat krijgen, is dat voor Google interessant om je pagina te indexeren. Daardoor gaat je website weer hoger belanden in de zoekresultaten.

Dus als je inspiratie nodig hebt voor het schrijven van nieuwe blogs, vraag dan eens je lezers van je blogs of de bezoekers. En vraag hen waarover ze iets nog meer over willen weten.

Stel vragen aan de lezers van je blog

In onderstaande video leg ik uit dat je lezers vragen kunt stellen voor je blog.

Een blog beginnen?

Als je na het zien van deze video ook een blog wil schrijven is een content marketing training een aanrader. Hierin leer je precies hoe je nieuwe klanten kunt krijgen door te bloggen.