Deel persoonlijke zaken op je blog

Op je blog zou je ook persoonlijke informatie of dingen die je privé bezighouden, kunnen delen met jouw volgers.

Stel je bent bezig met het aankopen van een bedrijfspand, een social media plan aan het schrijven, of je wilt personeel aannemen. Dat soort dingen zou je kunnen delen met je bloggers. Op die manier krijg je echt een persoonlijke band met de lezers van je blog. En zij kunnen jou misschien ook helpen bij het maken van dit soort beslissingen.

Dit is natuurlijk echt een eigen keuze of dat je dat wilt. Je kunt het ook puur zakelijk houden en alles vertellen op basis van puur feitelijke informatie. Soms kan het echter ook heel goed werken als je iets meer van jezelf van je durft te laten zien. En zeker als je ZZP-er bent, waarbij jij dus de zaak bent. Maak een artikel waarin je vertelt wat je dwarszit of waar je tegen aanloopt. Vraag om hulp of advies. Het zijn dingen die je kunt overwegen, maar om het eens uit te proberen kan geen kwaad en zo kun je beslissen of je het vaker wilt doen.

Deel persoonlijke informatie rondom je bedrijf op je blog

Deze video illustreert nog eens hoe je persoonlijke informatie rondom je bedrijf kunt gebruiken voor je blog.

Goede blogger worden?

Als je na het zien van deze video meer wilt weten over content marketing en bloggen kun je bij TTM Communicatie een content marketing training volgen. Hiermee wordt je uiteindelijk een top blogger.