Evenementen Organisatie

Een evenement is vaak een gebeurtenis binnen het bedrijf waar nog lang over nagepraat zal worden. Denk bijvoorbeeld aan een jubileum, verjaardagen of een nieuwjaarsontbijt. De organisatie hiervan kost vaak erg veel tijd en er komt altijd meer bij kijken dan dat er van tevoren was gedacht.

Evenement inzetten voor marketing

Naast de evenementen voor het personeel, kan een evenement ook onderdeel zijn van een campagne om uw communicatiedoelstellingen te realiseren. Zo kunt u een open dag organiseren om aan uw huidige klanten te laten zien hoe uw werkt. Tegelijkertijd is dit een mooie gelegenheid om potentiële klanten uit te nodigen om uw bedrijf te bezoeken.

Het organiseren van een evenement kost altijd veel tijd en u moet met een hoop aspecten rekening houden. Denk bijvoorbeeld aan: catering, licht, geluid, meubilair, vergunningen, veiligheid, parkeerplaatsen, bereikbaarheid, stroom etc.

Organisatie uitbesteden

Het organiseren van een evenement kan dus veel voordelen hebben voor uw organisatie. Wij kunnen u adviseren en begeleiden in het organiseren van uw evenement. Hierbij houden wij altijd rekening met uw budget en de doelstellingen die u wilt realiseren.

Als u plannen heeft om een evenement te organiseren en u zoek hierbij een deskundige partij, dan kunt u contact met ons opnemen. Hieronder zijn enkele referenties te vinden, waarbij TTM Communicatie betrokken is (geweest).

– Vrouwendag Gorinchem 2011
– Open Coffee Gorinchem
– Open Coffee Vijfheerenlanden
– Bloesemtocht 2012