Diensten

Wilt u een nieuw product op de markt brengen, nieuwe klanten bereiken via social media of een compleet communicatieplan laten opstellen voor uw organisatie? Of het nu gaat om het maken van een nieuwe website of het starten met social media: ieder project komt voort uit een onderliggende vraag of probleem. TTM Communicatie kan u ondersteuning bieden en adviseren bij het bereiken van uw nieuwe doelen.

Social media marketing

Steeds meer bedrijven gaan het belang van social media inzien. Echter hoe men hiermee moet starten is vaak erg lastig. Na maanden van onderzoek heb ik een training ontwikkeld, waarmee ieder bedrijf succesvol kan worden op Twitter, LinkedIn, Facebook en alle andere platformen.

Marketing- en communicatieadvies

Leveren uw marketing- of communicatieactiviteiten niet het gewenste resultaat op? TTM Communicatie gaat voor u op onderzoek uit en analyseert alle middelen die u inzet en zoekt hierbij naar verbeteringen. Wij verwerken dit in een concreet en helder rapport. Wij kunnen u ook helpen met de uitvoering van ons rapport.

Evenementenorganisatie

Wilt u graag uw medewerkers en/of klanten verrassen met een evenement, maar heeft u geen tijd om dit zelf te organiseren? Wilt u deelnemen aan een beurs of markt, maar weet u niet waar u moet beginnen? Wij kunnen u adviseren en eventueel de zorg voor u uit handen nemen.

DTP advies

Om een campagne te laten slagen is het van belang dat de uiting goed is vormgegeven. Als het kleurgebruik, de foto’s of de teksten niet juist zijn, dan zal het gewenste effect uitblijven. Wij kunnen u adviseren over hoe u uw uiting het beste vorm kunt geven en kunt verspreiden.

Markt- en klantonderzoek

Bent u benieuwd naar hoe u meer kunt halen uit uw bestaande klanten? Wilt u weten waar nieuwe kansen liggen in de markt of hoe u concurrenten het doen? Wij gaan voor u op onderzoek uit en komen d.m.v. kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethoden tot een helder rapport.