Cartoon

Cartoons worden al sinds het begin van de 19e eeuw gebruikt om boodschappen met een vleug humor te brengen. Dat u tegenwoordig, ruim een eeuw later, nog steeds cartoons tegenkomt heeft een dan ook een reden, cartoons zijn namelijk een goede manier om een boodschap door te geven die blijft hangen.

Mensen zijn visueel ingesteld en kunnen hierdoor beter dingen onthouden die ze hebben gezien dan dat mensen dingen kunnen onthouden die ze hebben gelezen. Daarnaast zorgt ook de humor ervoor dat boodschappen die worden verspreid door middel van cartoons of spotprenten beter blijven hangen.

Cartoons en uw bedrijf

Wij kunnen voor u de cartoon maken die uw boodschap goed overbrengt. Als u een goed idee heeft kunt u dit aandragen, maar we kunnen natuurlijk ook samen bedenken op welke manier we uw boodschap het best kunnen presenteren. We brainstormen samen met u over hoe de Cartoon eruit komt te zien en denken we met u na over het script.
Vervolgens zult u merken dat onze spotprenten ervoor zorgen dat uw boodschap bij de klanten binnenkomt. Of het nou gaat om een verkoopboodschap zoals reclame of een informatieve boodschap, zoals een instructie voor gebruik van een product.

Cartoon laten maken

Bent u op zoek naar een leuke manier om uw klanten te bereiken, neem dan snel contact met ons op. Wacht dus niet langer en laat ons de boodschap tekenen die bij uw klanten aan zal komen.