Content creatie

In een goede social media media strategie mag goede, gave en unieke content natuurlijk niet ontbreken. Als u wilt opvallen met uw berichten op Facebook, Twitter en LinkedIn, dan zult u zelf content moeten creëren. Het maken van goede content is voor veel bedrijven niet eenvoudig. Daarom ondersteunen wij ze er graag bij!

Wat is goede content?

Content is er in allerlei vormen en soorten. Een aantal vormen van content zijn: blogs, video’s, foto’s, animaties en infographics. Door te investeren in content die aansluit bij uw doelgroep zult u als bedrijf beter blijven hangen in het geheugen van uw mogelijk klant. Wat maakt content nu goede content? Dat zit hem in de kwaliteit en originaliteit van de content. Wij kunnen u adviseren en ondersteunen bij het maken van goede content.

Content laten produceren

U heeft voor uw bedrijf, organisatie of website content nodig, maar geen tijd of materiaal om dit te maken? Wij voeren het graag voor u uit! Wij kunnen onderstaande vormen van content creëren:
Animaties
Blogs
Fotografie

Content marketing strategie opzetten

Voor u veel tijd en geld gaat investeren in het maken van gave content is het aan te raden om eerst een content marketing strategie te gaan maken. In deze strategie gaan wij samen met u onderzoeken welke content aansluit bij uw doelgroep, hoe u deze het beste kunt maken en hoe u deze het beste kunt delen. Bij het maken van een content marketing strategie kijken wij ook graag naar uw social media strategie en naar uw internet marketing strategie.