LinkedIn bedrijfspagina uitbesteden

Linkedin wordt vooral gebruikt voor het zakelijke verkeer op het internet. Bedrijven zeggen al eens dat Linkedin een digitale versie van de CV is waarmee een werkgever alle kanten uit kan. In principe is de site van Linkedin een digitale versie van allemaal ouderwetse visitekaartjes. Linkedin is ondanks zijn populariteit een onmisbaar instrument geworden voor business to business netwerken. Het nadeel is aan Linkedin dat het tijd kost om een degelijk profiel aan te maken.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

TTM communicatie heeft veel mensen binnen het vakgebied die de kennis en ervaring met elkaar delen op het gebied van social media en internetmarketing. Linkedin is een ideale manier om met mensen in contact te komen die later potentiële klanten kunnen worden van het bedrijf. Een professionele Linkedinpagina is de sleutel tot het succes om meer winst te boeken.

Hoe werkt het?

TTM communicatie heeft al jaren ervaring op het gebied van internet en social media. Wij gaan voor u de activiteiten ontplooien en bijhouden op u persoonlijke bedrijfspagina op Linkedin. In een mum van tijd gaat u meer naamsbekendheid opdoen en een goede reputatie bij uw zakelijke prospect en toekomstige klanten. Onze mensen gaan actief berichten delen en promotie maken na uw toestemming.

Uitbesteden Linkedin pagina

De kosten voor het uitbesteden variëren sterk van wat u allemaal van ons veracht. Wij kunnen u een degelijke service aanbieden vanaf een € 300 tot hoever u hierin wilt gaan. Als u een persoonlijke offerte op maat wilt, aarzel dan niet om ons te contacteren.