Opleiding content marketing

Een foldertje laten maken is allang niet meer van deze tijd. U heeft een mooie website laten maken voor uw bedrijf en die is keurig online gegaan. De bedrijfsinformatie staat erop, maar het resultaat blijft achter bij de verwachtingen die u had van de site. Dan is het tijd voor een opleiding Content Marketing van ons.

Met Content Marketing creëert en publiceert u content -inhoud- om een relatie aan te gaan met uw klanten. U voorziet bestaande en potentiële klanten van de kennis die zij kunnen gebruiken om de juiste keuze te maken. U schuift niet uw diensten of producten naar voren, u laat zien dat u een expert bent op uw gebied. Uw klanten en prospects worden door de interessante en waardevolle informatie die u aanbied, aangezet om in actie te komen. Tijdens de opleiding Content Marketing leert u de juiste strategie toe te passen om deze actie te beïnvloeden.

Content Marketing kunt u in verschillende vormen aanbieden; blogs, nieuwsbrieven, informatie via YouTube. Belangrijk is hierbij dat u informatief voor uw doelgroep bezig bent. Ook moet u ervoor zorgen dat uw content goed geschreven inhoud bevat en geen directe reclame is. Door op de juiste manier Content Marketing te gebruiken zult u een langdurige relatie met uw klanten op kunnen bouwen.

De inhoud van de training

Tijdens de opleiding Content marketing van ons komen alle belangrijke onderwerpen aan bod.
– Verschillende soorten content
– Strategie ontwikkelen
– In kaart brengen van de doelgroep
– Het zoekwoorden onderzoek
– Goede content maken en publiceren
– Optimalisatie van uw website voor Google
– Webteksten schrijven die vindbaar zijn
– Uw huidige social media kanalen optimaal inzetten
– Webteksten schrijven die tot actie aansporen
– Content marketing en huidige marketing op een lijn brengen
– Makkelijk te verspreiden content maken

Het resultaat

Na de opleiding Content Marketing bent u op de hoogte van alle nieuwe technieken. U kunt op effectieve wijze webteksten produceren die gevonden worden door zoekmachines. Uw communicatie met prospects en bestaande klanten is doelgericht voor het hoogste rendement. De opleiding Content Marketing wordt volledig aan uw behoeften en wensen aangepast. In een één op één training van één dag richten wij alle aandacht op uw bedrijf. U kunt de training op uw kantoor volgen of op een andere locatie.

Investering

Trainingsduur: 1 dag
Prijs: € 997,- excl. btw. incl. lunch
Locatie: geheel Nederland en België

Deze content marketing opleiding is ook uit te breiden met een Twitter, LinkedIn, Facebook of YouTube training.