TMG – Thijsen Media Group

Thijsen is een onafhankelijk familiebedrijf, gevestigd in Buren. Gedrevenheid om te excelleren en een hoge betrokkenheid van directie en medewerkers zorgen ervoor dat Thijsen al jaren een prominente speler is op de markt van reclamedrukwerk. Door moderne rotatiedruk technieken te combineren met wetenschappelijke kennis over het leesgedrag van reclamedrukwerk, zorgt Thijsen ervoor dat de folder niet gelijk in de prullenbak verdwijnt. Bij Thijsen draait alles om een tevreden klant.

Social Media strategie

In het najaar van 2012 hebben wij in samenwerking met een ander communicatiebureau een complete social media en publiciteitsstrategie ontwikkeld om Thijsen weer op de kaart te zetten. Door eerst goed te kijken naar de kracht van Thijsen hebben wij een plan ontwikkeld met daarin o.a. het advies om actief met LinkedIn en Twitter aan de slag te gaan. Vervolgens zijn er diverse LinkedIn in-company trainingen gegeven om alle accountmanagers wegwijs te maken in het gebruik en de mogelijkheden van LinkedIn.

Parallel aan deze trainingen zijn er ook een aantal Twitter in-company trainingen gegeven om een goed gevoel te krijgen over het gebruik van Twitter en de zakelijke tools.