RPS

RPS werd opgericht in 1970 als Rural Planning Services. Zij zijn een wereldwijde zakelijke dienstverlener, toonaangevend op het gebied van inspecteren, analyseren en adviseren van de bebouwde en landelijke omgeving, met ruim 5.600 mensen.

Wereldwijd zijn ze actief in zes sectoren: vastgoed, energie, vervoer, water, hulpbronnen en defensie en overheidsdiensten.  Hun dienstverlening is daarbij ingedeeld in twaalf clusters: project- en programmamanagement, ontwerp en ontwikkeling, waterbeheer, omgeving, managementadviesdiensten, exploitatie en ontwikkeling, planning en vergunningen, gezondheid en veiligheid, zee- en kustwerken, laboratoria, training en communicatie en creatieve diensten. Ze zetten zich in voor hun klanten en met diepgaande expertise lossen ze relevante problemen op door ze inzichtelijk te maken.

Coaching LinkedIn Company

RPS vroeg ons om coaching voor het optimaal gebruik maken van hun LinkedIn Company pagina. Tijdens deze coaching hebben wij het vooral gehad over hoe je het beste de zakelijke kansen van LinkedIn voor je organisatie kan benutten.

Meer weten over het zakelijk gebruiken van LinkedIn? Neem dan contact met ons op.