Rijkswaterstaat Midden-Nederland

Rijkswaterstaat Midden-Nederland verzorgt onderhoud, beheer en aanleg van (snel)wegen en hoofdvaarwegen in Utrecht en het IJsselmeergebied.

BeterBenutten 1

Voor BeterBenutten 1 hebben wij gewerkt aan het project ‘De Reiswijzer’. Een middel waarmee weggebruikers hun reis konden opgeven en vervolgens enkele dagen van de voren een e-mail of sms kregen als er werkzaamheden waren op hun route. Onze lag bij het actief beheren van zes Twitter accounts en het verzorgen van de webcare.

BeterBenutten 2

In BeterBenutten 2 hebben wij verder gewerkt aan het project ‘Reiswijzer’. Het beheren van de social media kanalen liep gewoon door. Daarnaast hadden we wekelijks overleg met de redactie van de website over de content strategie. In BeterBenutten 2 is de focus van het project komen te liggen op de regio Midden-Nederland. Eind 2013 is de ReisWijzer gefuseerd met UtrechtBereikbaar en verder gegaan onder de naam ‘GoedopWeg‘.

All-round social media

Binnen BeterBenutten hebben wij ons naast diverse social media taken ook bezig gehouden met content marketing, Facebook adverteren en RTB.