Pingwin

Voor veel ondernemers in online marketing een grote uitdaging. Het is de laatste jaren ook steeds uitdagender geworden om goed gevonden te worden in Google. Online marketing is net als een machine en bestaat uit verschillende onderdelen. Denk daarbij aan: SEO, Webdesign, Conversie optimalisatie, SEA, Content management, E-mail marketing, social media en video. Als al deze onderdelen in de juiste stand staan, dan draait de online machine goed. Een online marketing bureau kan u daarbij helpen.

Samenwerking

Als full-service social media bureau weten wij alles rondom social media en content marketing. SEO komt daarbij natuurlijk ook vaak langs. Voor klanten die echt een diepgaande SEO en SEA aanpak willen hebben werken wij samen met een aantal partners. Pingwin uit Amsterdam is een van deze partners. Zij zijn al sinds 2010 bezig met SEO en zijn echte vakidioten met een scherp oog voor resultaat.

Hoger in Google komen

Veel ondernemers willen hoger in Google komen, maar weten niet hoe of doen het op de verkeerde manier. Google proberen in de maling te nemen werkt in deze tijd niet meer. U moet echt gaan voor een duurzame aanpak. Eentje waarmee u de komende jaren vooruit kunt. Belangrijke onderdelen zijn daarbij:

  • Techniek en design van de website
  • Actuele en betrouwbare content
  • Kwalitatieve backlinks

Door deze drie onderdelen goed te hebben gaat u al merken dat u hoger in Google gaat komen.