MKB Internetwerk

MKB Internetwerk is een bedrijf dat in 2011 is opgericht door Ed Bonink en Gerrit Polhoud. Het bedrijf heeft als doel om de online zichtbaarheid van ondernemers te verzorgen. Hierbij kan men denken aan het verzorgen van Adwords, SEO, online video en social media. MKB Internetwerk levert dus een compleet pakket aan diensten die ondernemers nodig hebben.

Exclusieve samenwerking

In april 2011 zijn MKB Internetwerk een TTM Communicatie een exclusieve samenwerking aangegaan om de leden van MKB Internetwerk een betere zichtbaarheid te geven op de verschillende Social Media platformen. Leden van MKB Internetwerk ontvangen iedere maand een nieuwsbrief vol met tips over o.a. hoe zij meer rendement kunnen halen uit social media.

Lid worden met een aantrekkelijke korting?

Als u geïnteresseerd bent in de diensten van MKB Internetwerk, dan kunt u zich aanmelden via de website: mkbinternetwerk.nl. Een abonnement kost u maandelijks slechts € 25.

Aangezien TTM Communicatie een exclusieve partner is kunt u via ons een aantrekkelijke korting ontvangen op uw abonnement bij MKB Internetwek. Neem contact met ons op voor meer informatie en vernoem in uw bericht ‘MKB Internetwerk’.