Lawyrup

De website van Lawyrup biedt knowhow over vermogensrecht, civiel procesrecht en executierecht en insolventierecht. Elke Paragraaf, Afdeling, Titel en Boek van de wet heeft een pagina. Elke pagina geeft een toelichting op de wet met links naar de actuele wettelijke bepalingen op “wetten overheid”. Daarnaast behandelt Lawyrup de bijbehorende relevante rechtspraak met ECLI-links.

De doelgroep van Lawyrup is in de eerste plaats juridische professionals, die op zoek zijn naar informatie over het recht en de rechtspraak op één van de drie rechtsgebieden die Lawyrup bestrijkt. Meestal aan de hand van een concrete vraag die zij in de praktijk tegenkomen. Maar iedereen die iets te weten wil komen over het burgerlijk (proces)recht is welkom om van de content kennis te nemen.

LinkedIn en Facebook training

Wij hebben Lawyrup een training mogen geven die zowel over LinkedIn, als Facebook ging. In deze training hebben we het gehad over hoe ze het beste hun LinkedIn en Facebook pagina’s kunnen inzetten voor hun marketing. Wilt u ook meer weten over het zakelijk gebruiken van LinkedIn en Facebook? Neem dan contact met ons op!