Koster Makelaardij

Koster Makelaardij houdt zich uitsluitend bezig met de woningmarkt in – en om Gorinchem. De medewerkers van Koster hebben een passie voor alles wat er speelt in Gorinchem en kunnen daarom een ideale match vinden tussen kopers en verkopers. Mocht u dus op zoek zijn naar een woning in Gorinchem, dan kunt u zeker eens binnenlopen bij Koster Makelaardij aan de havendijk 6.

Social Media inzetten

In augustus 2012 is TTM Communicatie gevraagd om Koster te ondersteunen bij het aanmaken van de diverse social media kanalen. Na een brainstorm middag hebben wij een actieplan opgesteld en zijn aan de slag gegaan. Dit begon met het registeren van een account op Twitter en op Facebook. Deze pagina’s werden vervolgens voorzien van op maat gemaakte banners.

Na het aanmaken van de accounts hebben wij ook een begin gemaakt met het plaatsen van berichten op zowel Twitter als Facebook. Nadat dit gedaan was zijn er diverse communicatiemiddelen ingezet om klanten en relaties van Koster erop te wijzen dat zij vanaf heden ook actief zijn op Twitter en Facebook.

Het resultaat

Bekijk hier de Facebook pagina van Koster Makelaardij
Bekijk hier het Twitter account van Koster Makelaardij