Illegaal Grondgebruik

Een berucht fenomeen bij gemeenten is het illegaal grondgebruik van burgers. Veel gebruikers van andermans grond menen na verloop van tijd met een succes een beroep te kunnen doen op verjaring. Liesbeth van Leijen is zelfstandig jurist overheids- recht en geeft workshops aan overheidsinstanties over hoe het nu precies zit met typisch privaatrechtelijke begrippen als eigendom, bezit en houderschap.

Website ontwikkelen

In september 2011 heb ik samen met Liesbeth van Leijen een nieuwe website ontwikkeld. Hierbij hebben wij sterk rekening gehouden met de bezoeker en het onderhoudsgemak. We hebben toen besloten om gebruik te maken van WordPress. Na wat aanpassingen in de vormgeving hebben we de volgende stap gemaakt op het gebied van social media en hebben we een aantal video’s gemaakt van haar workshops.

Social Media & Juristen

Er zijn nog maar weinig juristen die de kracht van social media zien, maar Liesbeth van Leijen gaat er actief mee aan de slag. Als u meer wilt weten over hoe u als gemeente of provincie om moet gaan met illegaal grondgebruik door burgers of bedrijven, dan kunt u contact opnemen met Liesbeth via:
Twitter –  @Lieslaw
LinkedIn – in/liesbethvanleijen
Website – illegaalGrondgebruik.nl

Liesbeth van Leijen, Van Leijen Overheidsrecht

"Werken met Leon is een verademing: Leon is snel, accuraat en helpt me met zijn kennis en ervaring bij zaken waar ik geen verstand van heb. Daarnaast is Leon hulpvaardig, pro-actief en zit hij vol jeugdige energie. Leon praat je niet naar de mond, maar bouwt bewust een relatie op."