Grip It Consultancy

Grip IT Consultancy is gespecialiseerd in het geven van advies op het gebied van AVG, IT-beleid, IT Infrastructuren en Security, het uitvoeren van PEN testen op klantomgevingen en het verzorgen van awareness trainingen. Naast het geven van advies, begeleiden ze organisaties om te voldoen aan de GDPR/AVG en klaar te stomen voor de ISO 27001 certificering.

Zij willen met de klant meedenken, ondersteunen en ontzorgen waar nodig zodat de klant zich volledig kan richten op de organisatie. Zij zijn continu bezig op zoek naar de beste oplossing, rekening houdend met de wensen van de klant, budget en met het oog gericht op de toekomst en de wetgeving. De IT behoefte van de klant vertalen zij naar duidelijk advies en begeleiden zij naar de juiste oplossing.

LinkedIn Training

In oktober hebben wij Grip It Consultancy een LinkedIn Training mogen geven, waarbij het vooral ging over hoe je meer aan sales kan doen. Bent u hier ook benieuwd naar en zou u ook een LinkedIn Training willen volgen? Neem dan contact met ons op!