Gezonde Stap

Gezonde Stap werkt op basis van de driehoek van vitaliteit, gezondheid en spiritualiteit. Deze drie pijlers zijn onmisbaar in het vinden van harmonie in het leven. Gezonde Stap helpt u graag bij het verwezenlijken van uw doelstellingen binnen deze drie pijlers. Dit door middel van praktische kennis en gerichte behandelingen, waarmee u direct resultaat ziet.

LinkedIn Training

In juni 2011 heeft Gezonde Stap een LinkedIn Training gevolgd om meer te weten te komen over het gebruik van LinkedIn. Na afloop van de training was een goed en compleet LinkedIn profiel en kon er actief begonnen worden met netwerken.

Twitter Training

Naast LinkedIn hebben wij ook gekeken naar het gebruik van Twitter. Dit is voor Gezonde Stap ook een belangrijk medium om gevonden te worden en om haar naamsbekendheid te vergroten. D.m.v. Een Twitter strategie worden nu ook de Twitter de kansen benut.

Het versturen van een mailing

In december 2010 heeft TTM Communicatie voor Gezonde Stap een mailing verstuurd naar de inwoners van Tiel en omgeving. Hierbij hebben wij het hele traject zelf begeleid. Van het schrijven van de teksten, het vormgeven van het bestand en de verspreiding.