GCC Personal Printers

Gestart als koerier service, getransformeerd naar Gorcumse Copieer Centrale, uitgebreid naar full service print- en drukwerkbedrijf. Hun gedachtegoed is in die bijna 30 jaar echter altijd hetzelfde gebleven: het aanbieden van oplossingen voor de (print- en drukwerk)vraagstukken van hun klanten.

Vanuit die gedachte is GCC print professionals altijd op zoek naar beter, goedkoper en efficiënter. Ze blijven innoveren en verrassen hun klanten met de nieuwste producten en de laatste technologieën. Zo ontwikkelden ze verwijderbare stickers voor de winkelruiten van een klant. Ze kochten een nieuwe printer zodat ze in verschillende lagen kunnen printen, en zelfs specifieke delen van een pagina van metallic finish kunnen voorzien.

LinkedIn training

Wij hebben aan GCC een LinkedIn training mogen geven. Na deze training wist GCC precies hoe ze optimaal gebruik kunnen maken van LinkedIn. Ze weten hoe ze nieuwe klanten (of personeel) kunnen zoeken en hebben ze een volledig profiel, welke goed scoort in Google. Wilt u meer informatie over deze LinkedIn training? Neem dan contact met ons op.