Duurzaam Organiseren > Doen Congres 2012

Er wordt binnen kleine en grote organisaties veel gesproken over duurzaamheid, maar hoe dit nu concreet vorm krijgt is vaak onduidelijk. Op het jaarcongres Duurzaam Organiseren >Doen!, georganiseerd door Kluwer, ligt de focus op het Doen. Inspirerende sprekers van toonaangevende bedrijven en vernieuwende duurzame organisaties vertellen hoe duurzaamheid er op hun agenda uitziet en welke businessmodellen hierbij aansluiten. Na deze dag kunnen de deelnemers concreet aan de slag met het daadwerkelijk organiseren, implementeren en integreren van een duurzame bedrijfsvoering.

Sfeerimpressie van het congres

Enkele weken voor de aanvang van het congres ben ik benaderd door de organisatie om een sfeerimpressie van de dag te maken. Belangrijk hierbij was dat een aantal keynote sprekers waaronder: Jan Peter Balkenende, Jan Jonker, Charles Groenhuijsen en Willem Lageweg goed in beeld kwamen. Hieronder is de uiteindelijke video te vinden:

Ook een sfeerimpressie van uw congres?

Als u ook een sfeerimpressie wilt van uw congres of evenement, dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Meer informatie is te vinden op de pagina: Evenementenregistratie.