DHV / NPC

DHV is een toonaangevend internationaal advies- en ingenieursbureau dat bekend staat om haar hoogwaardige expertise en leiderschap in innovatie en duurzaamheid. DHV is erkend om onze geïntegreerde aanpak van complexe problemen, vooral op het gebied van infra & mobiliteit, water & milieu, ruimte & vastgoed. De dienstverlening van DHV / NPC richt zich op de totale projectcyclus en omvat management consultancy, adviesdiensten, ontwerp en engineering, project-, contract- en assetmanagement.

Social Media presentatie

In maart 2012 werd TTM Communicatie benaderd om tijdens een alumnibijeenkomst een presentatie te geven over de zakelijke kansen van Social Media. Daarbij moest ook de aandacht besteed worden aan de speciale groep voor oud-collega’s en wat ze in de groep konden delen. De presentatie duurde ongeveer 1 uur en was voor de deelnemers erg interessant. Ook ontstond er veel interactie doordat iedereen wel een opvallend verhaal omtrent social media.

Spreker nodig voor uw bijeenkomst?

Als u ook net als DHV / NPC op zoek bent naar een spreker voor uw bijeenkomst, dan kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Gebruik hiervoor het contactformulier.