AddContract

AddContract is in 2011 gestart door Ed de Jong. Veel managers weten niet dat zijn honderden tot duizenden euro’s kunnen besparen door eens kritisch te kijken naar de contracten die lopen en deze niet zomaar te verlengen. Add Contact is een nieuwe “Full-service”-concept puur gericht op contractmanagement. Dit product is nog nergens anders te verkrijgen. AddContract neemt een bedrijf, afdeling of ondernemer dus alle zorg uit handen als het gaat om het beheer van contracten.

Website teksten optimaliseren

In augustus 2011 werd TTM Communicatie benaderd door AddContract om mee te denken over de nieuwe teksten voor op de website van AddContract. Dit was geen enkel probleem en binnen een paar dagen waren er nieuwe teksten die niet lang daarna op de website stonden. Deze nieuwe teksten werden gelijk beter gevonden in Google en de site kreeg dus direct meer traffic.

AddContract website

Bekijk hier de website van AddContract.nl.

Ed de Jong, AddContract

"Leon heeft mij een LinkedIn training gegeven en in één ochtend ben ik heel wat wijzer geworden. Tevens heeft Leon tijdens de training mijn profiel gelijk aangepast waardoor de bezoekersaantallen een stijgende lijn zagen zien. Ook heeft Leon mij geholpen met het maken van de teksten voor mijn website. Ik ben zeer tevreden over zijn afgeleverde werk en raad eenieder aan een LinkedIn training te volgen bij Leon."