ZZP’ers laten kansen liggen met slechte website

Een steeds groter deel van ons leven speelt zich online af. Dat geldt ook voor het leven van jouw klanten. En voor al die nieuwe, toekomstige relaties. Zorg dat je positief opvalt met je website!

Voor iedere ZZP’er is een goede website een must

Wat doen jouw bestaande klanten als ze je adresgegevens zoeken of de laatste nieuwtjes willen weten? Ze gaan naar je website. Wat doen consumenten als ze een betrouwbaar adres in jouw branche zoeken? Ze zoeken op internet. Dus wat moet jij doen als ZZP’er, ondernemer of directeur? Zorgen voor een goede site!

De basics van een goede site

Geen enkele ondernemer is hetzelfde. Geen enkel bedrijf is als een ander bedrijf. Helaas lijken heel veel websites wel erg op elkaar. Dat zijn eenvoudige, statische en saaie websites. Het zijn ‘slechte’ sites. Ze vallen niet op. Ze hebben niets nieuws te melden. En dus verdwijnen ze één voor één in de massa. Hoe staat het ervoor met jouw site? Zorg dat jij niet vergeten wordt. Dat is onnodig en zonde. Met een slechte website laat je als ondernemer zoveel kansen liggen!

Een goede site voldoet in ieder geval aan de volgende eigenschappen:

  • Je wordt goed gevonden in Google en andere zoekmachines
  • De stijl past bij je bedrijf en je producten of diensten
  • Het is eenvoudig om dagelijkse zaken aan te passen en te updaten
  • Je kunt bloggen op je website
  • Hij is SEO geoptimaliseerd
  • Hij is super snel te laden
  • Je site is ook prima leesbaar op een tablet en smartphone

Je website nieuw leven inblazen

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden om jouw site nieuw leven in te blazen? Kijk dan eens naar ons Internet Succes Pakket. Je krijgt dan de beste website voor groeiende ondernemers! Deze is speciaal ontworpen en gemaakt voor dienstverlenende ondernemers. Wij onderhouden en beveiligen hem voor je. Wil jij mooie en effectieve site? Meld je dan aan voor ons Internet Succes Pakket.